PIMP YOUR WORKation

Herken jij dit?

Dan is de PIMP YOUR WORKation écht iets voor jou!

In september organiseren Mariska Vermeulen en Sabrine Kasno de PIMP YOUR WORKation. Een workation speciaal voor jou als vrouwelijke ondernemer. Een workation waarbij je gaat werken aan jezelf én je business, terwijl je op een mooie, inspirerende omgeving bent. Oh, en het is ook nog lekker weer, want we gaan naar Portugal!

Ben je (nog) geen ondernemer maar wel ambitieus en wil je groeien? Dan ben je ook van harte welkom binnen onze club. Let this be your example :-).

Wat mag je onder andere verwachten tijdens de PIMP YOUR WORKation

The facts & costs

Denk jij nu: yes! Dit ben ik! Hier ben ik aan toe! Je bent meer dan welkom om mee te gaan! Wees er snel bij, want we houden de groep expres klein. We zijn maximaal met zijn 6-en, zodat we de diepte in kunnen gaan en jij met maximale inspiratie en persoonlijke begeleiding weer terug naar huis keert.

Je investering voor deze bijzonder fijne reis is slechts € 718,- excl. btw.
Enthousiast geworden? Neem contact met ons op via het contactformulier – onderaan deze pagina. Heb je vragen, dan beantwoorden we die graag, en  je kunt natuurlijk gelijk een plekje reserveren als je wilt!

Betalen in termijnen
We snappen als geen ander dat het geld niet aan de boom groeit. Komt het nu even niet lekker uit, maar wil je wel heel graag mee? Het is mogelijk deze reis in 3 termijnen te betalen, neem met ons contact op voor meer informatie.

Over Sabrine Kasno & Unleash Your Inner Bombshell

Sabrine Kasno heeft haar passie gevolgd en is sinds 2014 gecertificeerd visagiste en sinds 2017 heeft zij haar eigen beauty salon aan huis.

Sabrine gaat tijdens de PIMP YOUR WORKation aan de slag met jou met haar “Unleash your Inner Bombshell” programma

S. A. B.
Super Ambitious Bombshell: is een vrouw die haar licht in deze wereld uitstraalt door actief haar grootste potentieel na te streven. Ze probeert anderen te inspireren door te shinen.
Een vrouw die mooi is, ongeacht haar leeftijd, kleur, vorm of grote en omdat ze haar leven ownt!
S. A. B laat nooit anderen haar lot bepalen, ze is een leider, een motivator en een leerling van het leven. Haar doel en zielenmissie is om anderen te helpen hun innerlijke bomshell te zien en naar buiten te brengen. #unleashyourinnerbombshell

Over Mariska Vermeulen & haar 1-op-1 coaching

Mariska Vermeulen is ervaren (project)manager. Ze coacht vanuit haar bedrijf assistants, en is inzetbaar als projectmanager en voor diverse management services.

Mariska gaat je tijdens de PIMP YOUR WORKation helpen om jouw maximale potentieel te bereiken.

In een 1-op-1 coachingssessie gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Komt er zoveel langs jouw bureau dat je soms niet weet waar je moet beginnen? Denk je wel eens tijdens het werk: dit moet toch gemakkelijker kunnen? Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb je jouw verhaal in je hoofd, maar krijg je het niet op papier?

Let’s fix it. Ben je er klaar voor?

Tell me more, tell me more!

Wil je zeker zijn van jouw plekje om in september 5 dagen volle focus te hebben op jezelf en je business? Neem dan snel contact op!

Twijfel je nog? We komen graag met je in contact om je meer te vertellen en je vragen te beantwoorden!

Liefs,
Mariska Vermeulen & Sabrine Kasno