PIMP YOUR WORKation

Ben jij altijd druk, druk? Altijd in de weer met je werk, gezin, hobby’s en vrienden? Denk je op zondagavond wel eens: alweer een nieuwe week, maar hoeveel heb ik afgelopen week nu écht gedaan?

Het leven vraagt veel van ons! Het is tijd om zelf de controle weer te pakken. Wil je actief werken aan jezelf & jouw dromen? Dan is de PIMP YOUR WORKation perfect voor jou!

Wij, Mariska en Sabrine, hebben dit ook ervaren. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een training en hebben sindsdien elkaar gevonden. We hebben allebei ons eigen bedrijf, en merkten dat we elkaar naar een hoger niveau liften. We praten vaak over onze business, onze doelen en grootste dromen. Daarnaast hebben we ontzettend veel plezier met elkaar door samen festivals te bezoeken. En tussendoor te praten over de successen van ons bedrijf. 

Hoe zou het zijn als jij ook al dit leuks kan ervaren? Business en Pleasure combineren. Hoe zou het zijn als je een paar dagen alleen aan jouw dromen en ontwikkeling kunt werken? Hoe zou jij je voelen als je alle tijd en energie hebt voor jezelf, zonder de dagelijkse bezigheden van thuis?

In het najaar is het voor jou mogelijk om al dit moois te ervaren. Nadat wij elkaar ontmoet hadden, beseften we hoe fijn het is om een business-vriendin te hebben. Tijdens de PIMP YOUR WORKation kan ook jij deze business-vriendinnen om je heen verzamelen. Ervaar dit, net als wij:

Dit allemaal is binnenhandbereik. Wat jij nodig hebt, is binnen handbereik. Wij nodigen je uit om mee te gaan met PIMP YOUR WORKation. Tijdens deze workation ontmoet jij je business-vriendin(nen), en zal jij transformeren naar een Business Bombshell, zodat jij je volledige vermogen kunt invullen.

Wanneer jij terug komt van PIMP YOUR WORKation 

Waar bestaat Pimp Your WORKation uit:

Over Sabrine Kasno & Be Like S.A.B.

Sabrine Kasno is beautycoach en inspireert vrouwen om de tijd en energie die zij in zichzelf steken, (eigen)waarde te geven, zodat zij meer tijd overhouden voor hunzelf en zelfverzekerder wordt in alles wat zij doen.

Sabrine gaat tijdens de PIMP YOUR WORKation aan de slag met jou met haar
“S.A.B.- Lifestyle” programma

S. A. B.
Super Ambitious Bombshell: is een vrouw die haar licht in deze wereld uitstraalt door actief haar grootste potentieel na te streven. Ze probeert anderen te inspireren door te shinen. Een vrouw die mooi is, ongeacht haar leeftijd, kleur, vorm of grote en omdat ze haar leven ownt! S. A. B laat nooit anderen haar lot bepalen, ze is een leider, een motivator en een leerling van het leven. Haar doel en zielenmissie is om anderen te helpen hun innerlijke bomshell te zien en naar buiten te brengen.

Over Mariska Vermeulen & haar 1-op-1 coaching

Mariska Vermeulen is ervaren (project)manager. Ze coacht vanuit haar bedrijf assistants, en is inzetbaar als projectmanager en voor diverse management services.

Mariska gaat je tijdens de PIMP YOUR WORKation helpen om jouw maximale potentieel te bereiken.

In een 1-op-1 coachingssessie gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Weet je soms niet meer waar je moet beginnen? Denk je wel eens tijdens het werk: dit moet toch gemakkelijker kunnen? Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb je jouw verhaal in je hoofd, maar krijg je het niet op papier?

The facts & costs

Denk jij nu: “YES! Dit ben ik! Hier ben ik aan toe!” Je bent meer dan welkom om mee te gaan! Wees er snel bij, want we houden de groep bewust klein. We hebben slechts ruimte voor 6 dames, zodat we de diepte in kunnen gaan en jij met maximale inspiratie en persoonlijke begeleiding weer terug naar huis keert.

LAST MINUTE KANS!

Er zijn nog ✨last minute✨ plekken voor een aantal vrouwen op de PIMP YOUR WORKation. LUCKY YOU! Als je nu beslist betaal je namelijk geen € 718,- maar slechts € 499,-! Betalen in termijnen is mogelijk!

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Heb je vragen, dan beantwoorden we die graag, en je kunt natuurlijk gelijk een plekje reserveren als je wilt!

Voor de ondernemers onder ons: je gemaakte kosten zijn op te voeren als zakelijke kosten en BTW aftrekbaar.

Bonus

Als jij je nu aanmeldt krijg je als bonus een extra coaching sessie van zowel Mariska als Sabrine t.w.v. € 235, bestaande uit 4x Skype calls.
Én je krijgt 14 dagen bedenktijd. Je kunt je binnen 14 dagen alsnog afmelden en je krijgt gehele bedrag terug.

Ben jij toe aan Pimp Your WORKation? Deze workation is niet geschikt voor dames die geen dromen hebben. Niet geschikt voor dames die bang zijn voor groei of het ontmoeten van gelijkgestemden. Wil je niet zomaar een leuk uitje, maar wil je ook echt verrijking van je gehele leven, zowel business als pleasure? Dan is deze workation echt iets voor jou.

Betalen in termijnen

Heb je op dit moment niet de financiële middelen om mee te gaan? We snappen als geen ander dat het geld niet aan de boom groeit. Komt het nu even niet lekker uit, maar wil je wel heel graag mee? Het is mogelijk deze reis in 3 termijnen te betalen. Je hoeft het alleen aan te geven bij de aanmelding.

Heb je geen ruimte in je agenda? Zorg ervoor dat er ruimte vrij komt. Om iets te kunnen doen, is het vaak nodig om weer iets te laten. Het is tijd om jezelf prioriteit te maken!

Hulp vragen is soms lastig. Je wilt ook alles zelf doen. Ook wij  hebben hulp nodig gehad in de reis waar ze nu in zitten. De reis is niet makkelijk. We hebben echt prioriteiten moeten stellen. Ook om deze reis voor jou beschikbaar te stellen. Zoals Sabrine die haar gezin voor een aantal dagen alleen thuis laat. Mariska die al opdrachtgevers “alleen” laat voor een aantal dagen. Ook zij redden zich zonder ons. 

Wij zouden het tof en stoer vinden als je deze reis met om maakt. Je kunt nu de pagina sluiten en verder gaan waar je gebleven bent. Thuis. Geen gebruik maken van alle kennis en inzichten die je krijgt tijdens de reis. Altijd afvragen: “What if…” Of je gaat met ons mee en je ervaart de vrijheid, je ontmoet gelijkgestemden die je upliften in plaats van downgraden. Business-vriendinnen voor het leven.

Ben je klaar om deze reis met ons aan te gaan? Go for it!!

Liefs,
Mariska Vermeulen & Sabrine Kasno