Reiki

Wat doet een reiki healing?

Je werkt aan je doelen, de finishlijn is bijna in zicht maar dan gaat het mis. Je raakt onzeker, uit balans en zegt tegen jezelf “Laat ook maar zitten/Misschien ben ik er nog niet klaar voor/Ik kan het niet/Het is niet voor mij weggelegd…” 

Of je zit middenin allerlei veranderingen, en ervaart hierdoor stress, angstgevoelens of slapeloosheid. Of je loopt al tijden tegen fysieke ongemakken aan, en weet niet hoe je het kunt oplossen. Ligt er misschien iets anders aan de grondslag?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Iedereen komt blokkades tegen. De weg naar succes is geen geasfalteerde, rechte route. Het is een klim, niet alleen omhoog maar ook met dalen waar je doorheen moet. Maar laat je niet gek maken door oude patronen, they mess up your vibe! Ik merkte dat ook ik tegen bepaalde blokkades aan liep, en ben in contact gekomen met Reiki. 

Wat is Reiki?

Binnen Reiki werk je met de universele levensenergie. Je gebruikt deze om blokkades op te heffen, klachten (zowel fysiek als mentaal) weg te nemen en meer rust, kalmte of energie te ervaren. Whatever you need, you’ll get. Ik ben gecertificeerd Usui Reiki beoefenaar, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen. 

Dit kan ik doen via een tafelbehandeling in mijn praktijk, of op afstand.
Bij een tafelbehandeling “scan” en heel ik je energie door handopleggingen, waarbij je volledig kunt ontspannen. Uiteraard volledig gekleed en met respect voor privacy.

Door mijn achtergrond in coaching (NLP) kan ik je ook helpen om gerichte stappen te maken op basis van blokkades waar je aan kunt werken.

Hoe werkt een Reiki healing op afstand?

Tijdens een energie healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uur tot een uur voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

Je gaat lekker liggen of zitten, en op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. De healing duurt 20 minuten. Daarna neem ik contact met je op om te checken hoe het met je gaat en wat je hebt ervaren.

Natuurlijk stuur ik jou ook een berichtje met mijn ervaring, en tips die ik voor je heb naar aanleiding hiervan. Ook de dag na de healing mag je nog even contact opnemen, vaak verwerk je ‘s nachts nog veel of ontstaan er daarna vragen. Wanneer je brein probeert te begrijpen wat er is gebeurd, haha!

Contact maken met de energie en dit genezen via Reiki

Wat is het resultaat?

Iedereen ervaart een Reiki healing anders, omdat het precies geeft wat jij nodig hebt. Maar wat je kunt verwachten na een Reiki healing:

Wat Reiki je op kan leveren.

Prijzen Reiki healings

Reiki op afstand

Een Reiki healing op afstand van 20 minuten kost € 18,-.

Je kan ook kiezen voor de Reiki Healing Journey. Je betaalt dan slechts € 80,- voor 5 healingsessies.

Wil je de Healing Journey doen? Plan dan je afspraak via deze kalender, je betaalt in 1x de kosten bij het boeken van je eerste healing. Daarna kan je de rest kosteloos inplannen wanneer jij wilt (dit hoef je niet in 1x te doen), over een periode van 6 maanden.

Reiki tafelbehandeling

Een tafelbehandeling duurt 45-60 minuten en kost € 79,-.

Reviews

Reiki op afstand boeken

De Reiki healing op afstand kan je inplannen wanneer jij dit wilt. Je hebt enkel een rustig plekje en een half uur voor jezelf nodig. En mij, uiteraard. Je kunt dit eenvoudig regelen via de kalender:

Reiki tafelbehandeling boeken

Wil je liever een tafelbehandeling? Dit kan in mijn Reikipraktijk in Culemborg. Gebruik dan deze kalender om de behandeling te boeken.

Let op! In verband met Covid-19 is een tafelbehandeling voor jouw en mijn veiligheid alleen nodig wanneer je geen verkoudheidsklachten hebt.