Coaching

Jouw droomleven begint hier!

Wil jij alle bezwaren, obstakels, what ifs en twijfel aan de kant schuiven? Wil je groeien als persoon, of met jouw business? Samen met mijn partner in life & business, Johan van Dijk, heb ik een aantal unieke coachingsconcepten ontwikkeld.

Tijd om te groeien? Lees verder wat we kunnen betekenen voor je.

Dream it, wish it, do it: dé droomsessie


Ben je klaar om te stoppen met dromen, en te gaan doen? Wil je heel graag, maar vind je het lastig om te starten? Mariska helpt je hierbij! In een 1 op 1 droomsessie help ik jou de eerste stap te zetten!

Na deze unieke droomsessie weet jij precies wat je gaat doen om je droomleven waar te maken!

Reiki healings

Mariska is gecertificeerd Reiki Usui healer. Deze healings kunnen je helen in je proces om te zorgen dat je er klaar voor bent om je doelen te gaan halen.

Maar ook wanneer je stress, angst of fysieke ongemakken ondervindt: Reiki zorgt voor heling en balans.

Business coaching

Mariska weet als geen ander hoe je een succesvolle business bouwt, hoe je jezelf kunt positioneren, en hoe je klanten kunt aantrekken.

In maatwerk coachingstrajecten kan ze jou hierbij helpen. Meer informatie over coaching voor jou als (startende) ondernemer? Neem contact op.

This is me! Kernkwaliteiten sessie

Je bent op zoek naar een nieuwe baan
Maar wat dan? Je vraagt je af: wat past nu écht goed bij mij?

Of je bent op zoek naar betere communicatie en hoe om te gaan met conflicten
Je botst namelijk met bepaalde type personen. Of het nu op je werk is, binnen je relatie, vriendenkring of familie. Je weet niet hoe je met die persoon door één deur kan. Of je herkent dat communicatie soms stroef verloopt, en dat anderen wel vaker dan eens tegen jou zeggen: “doe toch niet altijd zo ….vul zelf maar in…”

Dan is de kernkwaliteitensessie This is me!  met Johan iets voor jou.

What a way to make a living! Carrière sessie

Ben je klaar om je carrière een boost te geven en optimaal voorbereid jezelf als een unieke professional op de arbeidsmarkt neer te zetten?

In deze sessie gaat Johan met jou aan de slag om in kaart te brengen: wat is nu eigenlijk jouw droombaan, en hoe pak je die promotie of andere functie nu aan?

The (wo)man in the mirror! Zelfverzekerdheid traject

Als je je niet altijd zeker voelt, bang bent dat anderen je niet accepteren. Of je zit niet lekker in je vel, en voelt je niet goed genoeg. Dan is dit traject voor jou.

Kijk weer met een opgeheven hoofd naar jezelf in de spiegel, en ben tevreden met wat je ziet!

Johan helpt je tijdens dit traject om je zelfverzekerdheid een boost te geven.

I will survive! Omgaan met (liefdes)verdriet & rouw

Je hebt geen fut om de deur meer uit te gaan, alles om je heen brengt herinneringen terug, je hebt het gevoel dat de eeuwige pijn niet weg gaat.

Je kunt dit ervaren wanneer een relatie eindigt, of een vriendschap stukgaat, of wanneer je daadwerkelijk een dierbare verliest.

Hoe kom je hier vanaf? Hoe heel je een gebroken hart? Hoe pak je je leven weer op na het verlies?

Johan helpt je effectief om te gaan met rouwprocessen.

Lean on me! Coaching voor alleenstaande ouders

Ben je klaar om als alleenstaande ouder weer fris door het leven te gaan en met opgeheven hoofd oprecht gelukkig te zijn?

En wil je leren om te gaan met communicatieproblemen?

Lean on me! is een maatwerk traject wat Johan met jou samenstelt op basis van jouw situatie en de dingen waar jij tegenaan loopt.

De coaches: Mariska Vermeulen

Mariska Vermeulen

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren.

Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet.

In september 2019 heb ik samen met Sabrine Kasno van De Online Salon de eerste editie van PIMP YOUR WORKation georganiseerd. Wij hebben tijdens deze reis van 5 dagen naar Albufeira (Portugal) twee andere dames begeleid in het bereiken van hun maximale potentie.

Mariska begeleidt de volgende coachingstrajecten:
Droomsessie
Reiki
Business Coaching

Contact met Mariska opnemen? Mariska@MNGme.nl

De coaches: Johan van Dijk

Johan van Dijk

Johan van Dijk is lifecoach. Zijn achtergrond ligt in de automotive en sales. Maar mensen verder helpen, dat is waar hij vol passie voor gaat. Hij heeft een feilloze intuïtie en kan jou dat zetje of inzicht geven wat je nodig hebt.

Ook is hij ervaringsdeskundige op het gebied van alleenstaand ouderschap en depressie, waardoor hij waardevolle inzichten in kan zetten om jou verder te helpen.

Johan begeleidt de volgende coachingstrajecten:
This is me! Kernkwaliteiten sessie
What a way to make a living! Carrière traject
The (wo)man in the mirror! Zelfverzekerdheid traject
I will survive! Verdriet- & rouwverwerking sessie
Lean on me! Coaching voor alleenstaande ouders

Contact met Johan opnemen? Johan@MNGme.nl

We zijn er voor jou. Neem contact op met via het contactformulier voor meer informatie.